7a
9
9a
2
DSC_5637_edited-1
15a
1a
3
4
6
9
11a
15
previous arrow
next arrow

Velkommen til Pernilles foto

Mit navn er Pernille Egholm. Så længe jeg kan huske, har jeg været facineret af fotografi. Fotografiet har for mig altid været ren magi. At være med til at skabe gode og perfekte minder for folk, betyder alt….

Som fotograf er jeg meget fleksibel og lytter til dine forslag og behov, og kommer også gerne med gode råd og kreative løsningsforslag, så vi i fællesskab får skabt et perfekt resultat.

Det skal helst være sjovt at blive fotograferet. Det skal gå stærkt, så vi fanger det rette moment. Ingen opgave er for lille, så har du en idé, så kontakt mig og lad os få en snak. Jeg glæder mig til at se dig!

Hvad kan jeg tilbyde

Hvad kan jeg tilbyde

Bryllupsfotografering

En fantastisk dag skal foreviges. Her kan jeg tilbyde stemningsbilleder fra kirken (før, under og efter vielsen) og portrætfoto. Mulighed for parfotos af gæster og fællesbillede frem til spisning.

Fotografering i det fri

Fotografering i det fri kan give nogle fantastiske fotos. Uanset om det er i naturen, i byen eller hjemmelige omgivelser. Sammen finder vi de perfekte rammer for et godt billede.

Nyfødt fotografering

Intet er så skønt som at blive nybagte forældre. Få dit nyfødte barn fotograferet som et evig minde om den skønne første tid.

Portrætfotografering

Portrætfotografering til alle lejligheder. F.eks gravid, børn, konfirmander, teenagere, par, familier.

Mit første år

En fantastisk måde at få minder fra barnet første år. Jeg tilbyder både måneds- og kvartalsfotografering.

Produkt fotografering

Har du virksomhed der ønsker professionel fotografering af produkter - så har jeg både erfaring og setup til salgsvenlige og perfekte produktfotos.

Er du klar til vores første opgave sammen?

Klik på linket nedenunder og se priser og muligheder

Portfolio

Mit portfolio

Pernille Egholm – mangeårig fotograf bosat i Ribe

Kontakt